Nieuws 






Beschadigde kunststof kozijnen? Kies voor renovatie met Renolit exterieurfolie.

Kunststof kozijnen staan bekend om hun duurzaamheid, echter bij kozijnen die wat langer geleden geplaatst zijn, en met name op het zuiden gepositioneerd, kan het voorkomen dat de folie toch beschadigd of verkleurd.  

Kunststofbouw Gieten heeft zich gecertificeerd in reparatie- en renovatie technieken met exterieurfolie. Hiermee kunnen we u van dienst zijn om beschadigde kozijnprofielen weer als nieuw te laten lijken, of uw woning een andere look te geven door de folie te vervangen voor een andere kleur. U krijgt 10 jaar garantie op de profielen die wij voor u vervangen. 

Renolit exterieurfolie is een veelzijdige en hoogwaardige oplossing voor het upgraden van gevels, dakranden, boeiboorden en andere exterieurelementen. Met een breed scala aan kleuren, texturen en patronen biedt deze folie eindeloze mogelijkheden om het uiterlijk van gebouwen te vernieuwen en aan te passen aan de gewenste stijl. Naast de esthetische voordelen biedt Renolit exterieurfolie uitstekende bescherming tegen UV-straling, weersinvloeden en vervuiling, waardoor het de duurzaamheid van de bouwelementen verhoogt en onderhoudskosten vermindert. Dankzij de eenvoudige installatie en lange levensduur is Renolit exterieurfolie een kostenefficiënte en betrouwbare keuze voor het verbeteren en beschermen van het exterieur van gebouwen.



Kunststofbouw Gieten erkend leerbedrijf

Kunststofbouw Gieten is verheugd om aan te kondigen dat het bedrijf officieel erkend is als leerbedrijf. Op 20 juni 2023 is onze collega Bart uitgeroepen tot leermeester. Deze erkenning onderstreept onze toewijding aan het bieden van kansen en leerervaringen voor jong talent