Welkom op de website van 


  

Uw partner in kwalitatief hoogwaardige kunststof producten voor uw woning. 

Of u nu op zoek bent naar nieuwe kunststof kozijnen, gevelbekleding, garagedeuren of een prachtige dakkapel, wij zijn er om u te helpen.

Wij zijn dealer van kwalitatief hoogstaande merken en zijn hier trots op. Onze producten zijn duurzaam, onderhoudsvrij, energiebesparend en voegen esthetische waarde toe aan uw woning. Wij denken graag met u mee naar passende oplossingen, en leveren hierbij maatwerk. 

Onze producten staan voor kwaliteit, maar waar we echt in uitblinken, is onze montageservice. Ons ervaren team neemt u alle zorgen uit handen. Van het eerste gesprek tot de laatste schroef, we zijn er bij elke stap. We zorgen ervoor dat uw nieuwe kozijnen perfect en probleemloos worden gemonteerd volgens de VKG voorschriften.

Dus waar wacht u nog op? Ontdek de mogelijkheden om uw woning naar een hoger niveau te tillen en neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.


 Foto Bart op dak
Foto Bart op dak
peter foto
peter foto
_MDE0123
_MDE0123
_MDE0160
_MDE0160
IMG_2470
IMG_2470


Ons team:

Bij Kunststofbouw Gieten draait alles om professionaliteit en vakmanschap.

Ons team bestaat uit ervaren professionals die elk project met de grootste zorg benaderen. Ze behandelen uw huis met respect, en zorgen ervoor dat ze het net zo schoon en netjes achterlaten als ze het aantroffen.

Elk lid van ons team is een specialist in zijn of haar vakgebied, met uitgebreide ervaring en kennis van onze producten en diensten. 

Kortom, bij Kunststofbouw Gieten kiest u voor een hoog niveau van professionaliteit, gecombineerd met de kennis en ervaring die nodig zijn om uw droomproject tot leven te brengen.

Onze partners

Bij Kunststofbouw Gieten zijn we er trots op samen te werken met een netwerk van gerespecteerde partners. Deze strategische samenwerkingen stellen ons in staat om onze klanten de beste producten en diensten aan te bieden.

Door samen te werken met deze vooraanstaande bedrijven, kunnen we ervoor zorgen dat onze klanten altijd toegang hebben tot de nieuwste en beste oplossingen voor hun woningverbeteringsprojecten.

We zijn dankbaar voor deze samenwerkingen en de waarde die ze toevoegen aan ons aanbod. Door deze samenwerkingen zijn we in staat om onze klanten een breed scala aan opties te bieden en om 

Wij werken samen met onder andere de onderstaande merken: