Of u gaat renoveren en/of verduurzamen of uw woning nieuw bouwt, het is belangrijk om bewust na te denken over uw wensen en mogelijkheden voor uw situatie. Ook evt. subsidie regelingen en verplichtingen van evt. vergunningen horen hierbij. 

Wij denken graag met u mee! Op deze pagina leest u hoe wij werken: van het adviesgesprek, tot oplevering van uw nieuwe product.

Stap 1:
Wij hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen in onze nieuwe showroom. Tot die tijd komen wij graag bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek. Het voordeel van thuis afspreken is dat de adviseur direct uw woonsituatie en bouwstijl kan bekijken. Rekening houdend met uw wensen, kijkt hij samen met u naar de meest passende mogelijkheden. Wij nemen bij dit gesprek onze producten mee. Neem telefonisch contact met ons op voor een adviesgesprek of geef uw wensen aan via het contactformulier, dan bellen wij u!


Stap 2:
Na het adviesgesprek ontvangt u een vrijblijvende offerte met een overzicht van de besproken producten en diensten.


Stap 3:
U heeft voldoende tijd om de offerte in alle rust te bekijken en te vergelijken. Heeft u vragen of wilt u iets veranderen? We staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en de offerte met u door te nemen.


Stap 4:
Zodra alles naar wens is, geeft u ons de opdracht door de offerte (digitaal) te ondertekenen en deze naar ons terug te sturen.


Stap 5:
Afhankelijk van de opdracht komen wij nogmaals langs voor een extra meting en zullen we vervolgens uw product bestellen. We hanteren gemiddeld een levertijd van 4 tot 6 maanden.


Stap 6:
Wanneer uw product gereed is, plannen we samen een definitieve datum in voor de montage. We informeren u vooraf over de duur van deze werkzaamheden.


Stap 7:
Onze monteurs komen op de afgesproken dag(en) bij u om alles te installeren en af te werken. Na afloop controleren we samen het resultaat en tekent u het (digitale) opleveringsrapport. Hiervan ontvangt u een afschrift.


Stap 8:
Na oplevering ontvangt u ons Garantiecertificaat. Hierin staat dat u 10 jaar garantie krijgt op Gayko kozijnen en ruiten, én 10 jaar garantie op montage. Daarnaast krijgt u 2 jaar garantie op hang- en sluitwerk. Let op: glasbreuk en krassen die na de levering zijn ontstaan, zijn uitgesloten van de garantie. Mocht u tijdens de garantieperiode problemen ervaren, dan kunt u ons bellen. Wij komen dan langs om het probleem te verhelpen. Natuurlijk staan wij ook na de garantieperiode voor u klaar! Verder krijgt u van ons een onderhoudsboekje met tips voor het schoonmaken en onderhouden van uw product, zodat u jarenlang van uw product kunt genieten zonder zorgen.